Til innholdet

Meny

Boligprisutviklingen Q4 2021 - Larvik

Eiendom Norge har nylig presentert boligprisstatistikk for fjerde kvartal 2021, som viser en generell oppgang i boligprisene på 5,2% i Norge.

- 2021 ble nok et år med mange rekorder i boligmarkedet. Antall omsetninger, prisrekorder og et meget sterkt marked for fritidsboliger ble fasit i vårt andre “Covid-19 år”. Bolig er og blir svært viktig for oss, og vi ser at våre markedsområder har vekst og er attraktive.

Forhåpentligvis vil prisveksten normaliseres med en svakt økende rente, økte bokostnader og mer og mer “åpning” av samfunnet igjen. 2022 blir et svært spennende år med mye nytt og vi gleder oss til å levere gode kundeopplevelser i et godt marked, sier Ola Amundsen leder i EiendomsMegler 1 BV. 

- Våre områder ligger godt over snittet og aller høyest ligger Larvik med en prisvekst på 13,1% for 2021, sier Amundsen.

Adobestock 487320416

Den lokale prisutviklingen i Larvik

Larvik har hatt en prisutvikling på 0,0 % det fjerde kvartalet i 2021, sammenlignet med samme periode i 2020, hvor den var den på 1,0 %. De siste fire kvartalene har Larvik hatt en prisutvikling på 13,1 %, mens i samme periode i 2020 var på 9,0 %. 

Fjerde kvartal 2021 ble det solgt 176 boliger i Larvik med gjennomsnitt på 35 dager. 

Morten, Larvik

- Det er fortsatt høy etterspørsel etter boliger i Larvik. Etter en veldig høy prisvekst første og andre kvartal har tredje og fjerde kvartal gått i null, samtidig som omsetningstiden er lav. Det blir spennende å følge markedet i Larvik videre, sier Morten Skorge, avdelingsleder i EiendomsMegler 1 Larvik. 

Tallene fra boligprisstatistikken er utarbeidet av Eiendom Norge, FINN og Eiendomsverdi AS. Disse regionsrapportene har oversikt over boligprisutviklingen i bydeler i de store byene og mange norske kommuner. Les mer på www.eiendomnorge.no.