Til innholdet

Meny

Siste nytt | Artikler

Alle Arbeid Bolig Samfunn Miljø Varehandel
Alle Skiensregionen Porsgrunn Kongsbergregionen Drammen Larvik Horten Holmestrand Midt-Telemark Notodden Sandefjord Tønsberg Modumsregionen Øvre Eiker Bamble Færder Nome
Holmestrand Sentrum Med Flott Båthavn Og Gjestebrygge 2

Holmestrand på topp i befolkningsvekst

Ikke bare øker befolkningen i Holmestrand raskere enn i nabobyene, det er også flere som eier sin egen bolig her.
IMG 0691

Lite optimisme å spore blant folk og næringsliv i Holmestrand

I Holmestrand tenker folk flest at 2024 blir et tøft år for både privatøkonomien og bedriftene. Det kommer frem i SpareBank 1 Sørøst-Norges nyeste forventningsundersøkelse.
Pexels Life Of Pix 8092

Kompetansegap i Vestfold og Telemark

Mens arbeidsledigheten fortsetter å synke i landet, stiger den i Vestfold og Telemark. Til tross for dette sliter flere bransjer med å få tak i rett kompetanse.
PERS7522

Hva gjør et område attraktivt?

En rekke faktorer påvirker et områdes attraktivitet. Det bør blant annet være en god balanse mellom næringsutvikling og bostedskvaliteter, sier Knut Vareide, seniorforsker i Telemarksforskning.
Holmestrand Sentrum Med Flott Båthavn Og Gjestebrygge 2

Forventninger i Holmestrand

Forventningsindikatoren i Holmestrand er på 27, over snittet på 23 for Sørøst-Norge som helhet. Undersøkelsen viser at bedriftene i Holmestrand er mest misfornøyd med kommunens rolle som tilrettelegger blant kommunene som er med i undersøkelsen. Her er noen utdrag fra forventningsundersøkelsen i Holmestrand.
Adobestock 123320987

Boligprisutviklingen Q4 2021 - Horten og Holmestrand

Eiendom Norge har nylig presentert boligprisstatistikk for fjerde kvartal 2021, som viser en generell oppgang i boligprisene på 5,2% i Norge.